Menu

Risotto Knorr Milanese 175g

2.19

20 in stock

SKU: SP-17676 Categories: , ,
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Risotto Knorr Milanese 175g

Risotto Knorr Milanese 175g

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe interneti, për të menaxhuar qasjen në llogarinë (profilin) tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në politikën tonë të privatësisë -> privacy policy.

Or