Menu

Ciabatta me patate

0.79

Nuk ka në stok

SKU: FS-000322 Categories: ,
Ciabatta me patate

Ciabatta me patate

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe interneti, për të menaxhuar qasjen në llogarinë (profilin) tuaj dhe për qëllime të tjera të përshkruara në politikën tonë të privatësisë -> privacy policy.

Or